Vælg kategori: Søg produkt:
 
Indkøbskurven er tom!  
 

VI BYDER PÅ
STENOVNE PRIVAT
- BILLED GALLERI
- TILBUD OVNE PRIVAT
STENOVNE ERHVERV
- BILLED GALLERI
- TILBUD OVNE ERHVERV
BRØDBAGNING
OVNREDSKABER
KØKKENREDSKABER
KERAMIK
LOGMATIC KILEØKSE
GAVEKORT
SPECIALITETER
KONTAKT OG BESØG

Indkøbskurv
Forside

INFO
SHOWROOM
KENDTE KOKKE UDTALER
LOGMATIC FORHANDLER
NYHEDSMAILS 2013
NYHEDSMAILS 2012
NYHEDSMAILS 2011
NYHEDSMAILS 2010
Betaling
Handelsbetingelser
Ordrestatus
Nyhedsmail tilmelding
Nyhedsmail afmelding

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Visa Visa Electron




BRØDBAGNING > BRØDBAGNING  |  Udskriv  |  Tip en ven


HÆVEKURVE

BAGESTEN

REDSKABER




BRØDBAGNING


Bag dit eget brød, i stenovn, lerovn eller elektrisk ovn.

Det er ikke svært at bage godt brød, men det kræver lidt øvelse. Dej er et levende råmateriale som påvirkes af
temperatur og luftfugtighed. Men det glæder bare om at komme i gang med at eksperimentere, og du får hurtigt
en god fornemmelse for hvor våd eller tør en dej skal være, hvordan den skal behandles samt bagetider.

Her finder du alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang.

Surdej eller ej ??

Når vi bager madbrød bruger vi altid surdej. Vores erfaring er at surdejen og den lange hævetid giver et mere
smagfuldt brød og en bedre krumme.

Gode tips

Pas på ikke at kommer for meget mel i dejen.
En god brøddej er oftest temmelig blød. Ælt dejen længe og lad være med at røre for meget ved den, når den er
færdighævet.

Hævekurv.
Brug hævekurv til den sidste hævning af dejen. Du undgår af "fumle" for meget rundt med dejen og derved slå luften ud af brødet. Kurven giver også brødet en regelmæssig form og et smukt mønster på overfladen. Bemærk at ikke alle deje egner sig til hævekurv.



BAGEKURSER

Kom godt i gang med brødbagningen.

Vi tilbyder i løbet af efteråret 2012 bagekurser med bager Nikolaj Skytte som instruktør. Nikolaj Skytte har gennem mange år været chefbager i Claus Meyers Bageri og er medforfatter på Meyer's bagebog.

Vi har flere gange haft fornøjelsen at være på messe sammen med Nikolaj, hvor han bl.a. har bagt brød i vores
mobile stenovn. Det har været en fantastisk oplevelse og inspiration til vores eget "private bageri" derhjemme.

Nikolaj har i flere år afholdt bagekurser i København og vi er glade for nu at kunne tilbyde bageentusiaster vest for
Storebælt samme mulighed.

Der er planlagt kurser i løbet af efteråret, hver med plads til kun 16 deltagere.

Datoer offentliggøres i slutningen af juli måned.

Tilmeld dig vores nyhedsmail, så er du sikker på at høre mere om det når datoerne ligger fast.


RISBROHUS ApS  -  Kalørvej 64  -  5200 Odense V
Tlf. 27647504  -  Fax. 98555505  -  E-mail: info@risbrohus.dk  -  CVR-nummer: 31471796
Besøgsadresse: Lager og showroom kan besøges på Birkevej 78A, 5690 Tommerup
Kontor og postadresse: Risbrohus ApS - Kalørvej 64 - 5200 Odense V -
Tlf. 2764 7504 - E-mail: info@risbrohus.dk - CVR. Nr. 31471796
Web by CI