Vælg kategori: Søg produkt:
 
Indkøbskurven er tom!  
 

VI BYDER PÅ
STENOVNE PRIVAT
- BILLED GALLERI
- TILBUD OVNE PRIVAT
STENOVNE ERHVERV
- BILLED GALLERI
- TILBUD OVNE ERHVERV
BRØDBAGNING
OVNREDSKABER
KØKKENREDSKABER
KERAMIK
LOGMATIC KILEØKSE
GAVEKORT
SPECIALITETER
KONTAKT OG BESØG

Indkøbskurv
Forside

INFO
SHOWROOM
KENDTE KOKKE UDTALER
LOGMATIC FORHANDLER
NYHEDSMAILS 2013
NYHEDSMAILS 2012
NYHEDSMAILS 2011
NYHEDSMAILS 2010
Betaling
Handelsbetingelser
Ordrestatus
Nyhedsmail tilmelding
Nyhedsmail afmelding

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Visa Visa Electron




NYHEDSMAILS 2010 Udskriv


Risbrohus Nyhedsmail af 22. december 2010
Emne: Jul i stenovnen - Jamie Oliver viser vej

Julen nærmer sig med hastige skridt! Der er så meget der mangler at blive forberedt! Men fjerkræet fik jag da købt i går. I år bliver det en stor og fed frilandsgås - langtidsstegt i stenovnen forstår sig.

Det kan sagtens lade sig gøre og det bliver godt, rigtigt godt. Ingen ringere end Jamie Oliver demonstrerede dette på DR1 forleden - i sin Valoriani stenovn. Jamies ovn ligner ikke noget vi har på vores hjemmeside, men det er faktisk en Valoriani TOP 100 der udgør kernen i Jamies voluminøse, smukke udendørs ovn. Jamie fik den bygget for 4 år siden og min (distributions-) kollega i England var naturligvis ikke så lidt stolt over det salg.

Siden opstod der et partnerskab imellem min engelske kollega og Jamie Oliver, som for 6 måneder siden resulterede i "Wood fired ovens by Jamie Oliver Ltd". Kort sagt overtog Jamie Oliver koncernen distributionen af Valoriani stenovne i England.

Og hvorfor skulle dette nu være interessant for jer - vores nordiske kunder?

Jo - det har allerede udmøntet sig i et væld af tips og opskrifter til de få af os der er så heldige at de har en indendørs brændefyret stenovn - og dem af os der er fanatiske nok til at trække i vintertøjet og bære julemaden ud til stenovnen.

Skulle det nu ikke blive til julemad fra stenovnen, så er denne side alligevel værd at lægge op imellem favoritterne:

http://www.jamieoliver.com/wood-fired-ovens/

Selv om intet i vejrliget måtte tyde derpå, går vi fra og med i dag sommeren i møde!

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul!

Mvh.
Risbrohus


Risbrohus Nyhedsmail af 07. september 2010
Emne: Danmarks smukkeste Stenovne - Claus Dalby´s udekøkken



Vi har haft travlt, og der er blevet bygget mange smukke stenovne rundt om i hele Norden. I denne og følgende korte Nyhedsmails vil vi gerne dele glæden ved særligt vellykkede projekter med jer. Naturligvis har vi det håb, at nogle af jer vil lade sig inspirere, gribe blyanten og begynde at skitsere efterårets eller forårets store udeprojekt.

Vi begynder med et komplet udekøkken - nok Danmarks mest gennemførte.

Dette finder vi hos Claus Dalby, af de fleste kendt som havemanden bag en række populære bøger og TV-udsendelser, senest serien "Drømmehaver" på DR2.

Men det er ikke kun planter og blomster, der har hans interesse. Faktisk er Claus også en engageret amatørkok, og i forbindelse med anlæggelsen af det nyt udekøkken, blev der således stillet krav. En funktionel pejs skulle dele skorsten med en italiensk stenovn af pæne dimensioner og med features som lys i ovnen og vindue i ovndøren. Vi fandt begge dele i Italien, hos Alfa Refrattari, en producent vi har et voksende samarbejde med, ikke mindst på grund af deres omfattende program af effektive og smukke pejse.

På sin blog www.clausdalby.dk fortæller Claus dagligt om have- og udeliv. Og blandt andet har han - som han selv siger: helt dogmeagtigt - lavet en lille video, der viser stenovnen, og hvordan han bager pizzaer. Du kan se videoen her.

Udekøkkenets indretning - og især indmuringen af ovnen bag pejsen - er skabt i samarbejde med en arkitekt.
Hvis du vil se Claus' udekøkken, kan du klikke her.

Mvh.
Risbrohus


Risbrohus Nyhedsmail af 07. maj 2009
Emne: Lej en pizzaovn

Udekøkken trenden til trods er det ikke så længe siden at tilberedning af mad i en brænde fyret ovn var forbeholdt de få - først og fremmest restauranter. Vi tør godt bryste os af at vi har gjort denne spændende og urgamle skik bedre kendt og gjort den tilgængelig og opnåelig for mange madglade danskere. Det vil vi blive ved med!

Derfor har vi indkøbt nogle velisolerede italienske terrakotta ovne og gjort dem mobile, det vil sige installeret dem på en trailer.

Således kan vi nu tilbyde en ny service: Lej en pizzaovn.

De første erfaringer er gjort og tyder på en kæmpe interesse. Ovnene har været til flere fødselsdage, til ridestævne, til de første sommer- og byfester, osv. Der er blevet produceret såvel pizza som tartes flambé i store mængder, forskellige stege med tilbehør og der er blevet bagt mange gode brød.

Ovnene, der har en indre diameter på 100 cm, er klar til brug på ca. 90 minutter. Ganske afhængigt af menuen kan der bespises op til 30 personer med lækker stenovns mad.

Brænde, pizzaspader, og IR termometer medfølger i lejemålet. Prisen er kr. 1.000 i døgnet eksklusive transport. Skal vi levere og hente ovnen afregner vi dette til en km takst på kr. 3,50. Men, man er naturligvis velkommen til selv at hente og bringe. Traileren har en samlet vægt på lige under 750 kg.

Ring til os på 27647504 og reserver en ægte italiensk pizzaovn til din næste havefest! De af vore kunder der siden beslutter sig til at få instralleret deres egen brænde fyrede ovn får modregnet lejen.

Mvh.
Risbrohus

Ikke navngivet produkt - billede... Ikke navngivet produkt - billede... Ikke navngivet produkt - billede... Ikke navngivet produkt - billede... Ikke navngivet produkt - billede...


Risbrohus Nyhedsmail af 17. april 2009
Emne:
www.risbrohusblog.dk - et forum for alle der elsker mad tilberedt ved bål med glød.

Vi kan ikke tælle det antal gange vi er blevet opfordret til at skrive en bog om tilberedning af mad i brændefyret ovn, eller dog i det mindste at udgive en samling opskrifter der kan hjælpe den nybagte ejer af en sådan ovn på vej. Det skal derfor være sagt med det samme: Risbrohusblog er ikke et forsøg på at unddrage os denne opgave. Flere særdeles kompetente venner af huset er i færd med at samle og tilrette opskrifter, men det vil dog vare nogen tid før et første kompendium ser dagens lys. Hensigten med www.risbrohusblog.dk er at skabe et forum hvor alle kan hjælpe og inspirere alle - her og nu.

Vi her i huset Risbro skal nok yde vores bidrag og få bolden til at rulle, men det er dine kommentarer og indlæg der er forudsætningen for at risbrohusblog bliver en succes. Det er ikke så længe siden at enhver italiensk landsby havde een stor ovn. Her mødtes man for at bage og tilberede dagens retter. Dette samvær og samarbejde omkring ovnen førte til mange af de egnstypiske retter der i dag går igen i utallige kogebøger om italiensk mad. Lad www.risbrohusblog.dk være vores fælles ovn - det sted vi mødes for at inspirere og hjælpe hinanden!

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsmail vil du snarest modtage en invitation per mail. Registrer dig som bruger og fortæl om din seneste oplevelse - god eller mindre god, om ovnen, en særlig vellykket ret, de redskaber og råvarer du savnede, eller blot den herlige stemning der opstår når familien og venner mødes omkring den åbne ild i ovnen.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt vores nyhedsbrev klik her.

Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, men ønsker at deltage i chatten på www.risbrohuslog.dk sende en mail til info@risbrohus.dk

Det er meget nemt at bruge denne blog! Billeder og video er velkomne! Glem ikke at invitere dine madglade venner til at deltage i chatten!

Mvh.
Risbrohus


Risbrohus Nyhedsmail af 7. marts 2009
Emne: Bikuben 70 i brug ved Adam Price

Billedmateriale - gruppebillede...

Sulten i Provence

Se hvad brødrene Price har i deres brænde fyrede lerovn i næste uges afsnit af Spise med Price. Onsdag den 11.marts kl. 20:00 i DR 2 lover vi at der bliver præsenteret pizza som kan få mundvandet til at løbe og tankerne til gå sommeren i møde.

Sidste sensommer havde vi fornøjelsen at levere en Bikuben 70, en af vore portugisiske lerovne, til Adam Price. Ovnen fik en æresplads ved siden af den lille pejs, som alle vi der følger programmet, kender så vel. Selv om vejret bød på vældige tordenbyger den søndag eftermiddag blev der straks fyret op. Lyn, torden og regn kunne ikke forstyrre en intens meningsudveksling om emnet den perfekte pizza. Tiden falder ikke lang i selskab med en veloplagt, karismatisk og engageret Adam Price og mørket faldt på før ovnen fik lov at gå ud.

Jeg ved at Adam har haft mange fornøjelige timer ved ovnen siden og jeg er sikker på, at han og bror James vil kunne give os alle nogle gode tips om tilberedning af verdens mest spiste ret. Sæt kryds i kalenderen onsdag den 11. marts kl. 20:00

Og klik her hvis du vil vide mere om den ovn som Adam overrasker bror James med.


Mvh.
Risbrohus



 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
RISBROHUS ApS  -  Kalørvej 64  -  5200 Odense V
Tlf. 27647504  -  Fax. 98555505  -  E-mail: info@risbrohus.dk  -  CVR-nummer: 31471796
Besøgsadresse: Lager og showroom kan besøges på Birkevej 78A, 5690 Tommerup
Kontor og postadresse: Risbrohus ApS - Kalørvej 64 - 5200 Odense V -
Tlf. 2764 7504 - E-mail: info@risbrohus.dk - CVR. Nr. 31471796
Web by CI